sunnuntai 23. helmikuuta 2014

The Sims3: Cara Verbinski

Ulkonäkö ja tietoja
No niin! Tässä tosiaan on Cara. Muutama postaus sitten alettiin sisustamaan neidin kotia. Cara on siis kokonaiset 17-vuotta vanha, nuori aikuinen siis. Perheen ainoa lapsi ja hieman yksinäinen sellainen aina on ollut. Harrastuksena on valokuvaus ja kyllähän sen pensselinkin kanssa joskus huidotaan. Tää pose sopii tosi hyvin Caralle joka näin sivumennen sanoen muutti Sunset Valleyn rauhalliseen pikkukaupunkiin ihan äskettäin. Ei muuten aavistustakaan, miten sai luvan.... Emeline ja Collier Verbinski, vahvat taiteilija
sielut ja näin sivumennen sanoen Caran vanhemmat, erosivat nuoren neiti Verbinskin ollessa 6-vuotias. Siitä lähtien hän matkasi joka toinen viikko Appaloosa Plainsista Moonlight Fallsiin ja joka toinen viikko Moonlight Fallsista Appaloosa Plainsiin. Isänsä luona Moonlight Fallsissa tytöllä oli kotiopettaja, Appaloosa Plainsissa neiti kävi yksityisessä koulussa. Molemmat vanhemmat ovat kuuluisia, ja melkomoisen rikkaita taitelijioita, rahaa ei siis ole ikinä puuttunut. Lopulta komikko kävi kiivaan keskustelun jonka tuloksena Cara sai luvan lähteä sisäoppilaitokseen 3 viimeiseksi peruskouluvuodekseen. Nykyään Cara on Sunset Valleyn taidelukiossa.
Enkä tietenkään estä ketään äänestämästä Caraa jatkoon. Sen voitte tehdä täällä.
Tämä olikin ihan pikkiriikkinen postaus. En nimittäin jaksa siirtyä pöytäkoneelle jossa olisi lisää kuvia Carasta (tulin TAAS kipeeksi).

8 kommenttia:

 1. Cara on tosi nätti nuorukainen :) pärjäät varmasti kisassa, ainakin mä toivon niin! Sun simi on yks mun suosikeista :) muuten, me ollaan saman ikäisiä! :D nollakakkoset rulaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuli muuten äänestettyä Tanyaa, nyt vasta huomaan että sun simihän se siinä! :D Niin ollaan, sinnitellään täällä reilusti vanhempien keskellä. ;) En kyllä uskonut löytäväni täältä ihan näin nopeasti ketään samanikäistä! :D

   Poista
  2. En mäkään ensin huomannut että Sä olit mun simiä äänestänyt :o mutta kiitos siitä :) ja Jep Jep, mutta ei me jalkoihin jäädä! Me ollaan pieniä mutta pippurisia, Eiks vaa? ;) ja en mäkään, ainoastaan kaverini palloowin, mutta hän poisti oman bloginsa :/ mukavaa että löydettiin toisemme :)

   Poista
  3. Oikein mielelläni sen tein, ihana sim. :) Pippurisuudesta en tiedä, pomottelen vaan 8.-luokkalaisia poikia jonon perälle, eipä sen kummempaa... :D Joo niin on! Meinasin jo unohtaa etten ole luokkalaistemme lisäksi ainut nollakakkonen tässä maailmassa. ;)

   Poista
  4. Kiitos taas :D ja en mäkään oikein tiedä siitä pippurisuudesta, ite tulee välillä tulee huudeltua tupakoitsijoille "hyi miten pahalta täällä haiseekaan" ja "en ainakaan keuhkojani tollasella moskalla pilaisi" :D ja okei, aikalailla sama juttu :D muuten, kävisikö sulle että linkattais toistemme blogit omiin blogeihin? :)

   Poista
 2. Mäkin just mulkoilen tupakoitsijoita ja nyrpistelen niille nenää, ystävällistä. :D Ja toki käy! Sims-tarinallani on noin 20 katsojaa päivässä, eli se sinänsä olisi kannattavin. Olen vai vähän ajatellut vain että siellä linkkaisin vain sims-juttuja, niinpä kävisikö jos väsään ns. "normaaliin" blogiini linkkilistan? :)

  VastaaPoista
 3. Juu tietenkin käy :)

  VastaaPoista