maanantai 13. tammikuuta 2014

Trine

Pitkästä aikaa

Pitkästä aikaa aloin taas pelata Trinea. Olenhan sen kerran jo vetänyt ja ainoa muistikuva oli että juu, tykkään ja hetkonen, olikos niitä ukkeleita kolme? Hahmot (joiden nimiä en muista.....) ovat seuraavat kolme.

Miekanheiluttelija, ammattipiireissä ritari... Aseena miekka. Läkitaistelija siis.

Sitten ehdottomasti lempi hahmoni. Tälläinen metsästäjätyttö tai vastaava. Aseena toimii jousipyssy. Sakin ketterin.
Viimeisinpänä muttei vähäisinpänä, velho. Ei voi taistella mutta voi liikuttaa isoja esineitä taialla ja luoda tuollaisia metallipalikoita niinkuin ylemmissä kuvissa näkyykin.

Sitten, itse peliin. Nämä kuvat ovat kaikki kai leveliltä 3 tai 4. Aluksi oli ensinkin ongelmia äänien kanssa (joo, tosi oleellista) ja sitten screenshottienkin kanssa. Niinpä pelasin ekat levelit ilman että kuvasin. Onneksi saimme Steamista jotain tolkkua ja siksi saattekin nauttia näistä super laaduttomista kuvista. Pääasia kuitenkin on, että he jotka eivät peliä tiedä, ymmärtävät jotain. En aio nyt antaa mitään vinkkejä pelaamisesta, tai ehkä joskus annankin, mutta en nyt. Kinkkisistä kohdista saatte ihan itseksenne selvitä. Enhän minäkään mikään asiantuntija ole, jo levelillä 1 jokainen hahmoni kuoli ainakin 3 kertaa. On kyllä päässyt taidot ruostumaan. Mutta tässä siis hieman esimakua.
Pääosin pelissä taistellaan luurankoja vastaan. On näitä vähän isompia...
...ja pienempiä.

2 kommenttia:

  1. ihan kiva postaus. Kiiva muuten, että tykkäsit mun kynsistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo ne on tosi hienoja, ite hädin tuskin osaan lakata omista kynsistäni siedettävän näköisiä. ;)

      Poista