sunnuntai 12. tammikuuta 2014

The Sims3: Perhe Everdeen

Perhe Everdeen

Nyt kun joululoman aikana palasi taas tämä Sims-into niin pitäähän uusin perheenikin esitellä. Pitkä tauko The Sims3:n kanssa johtui siitä että päivitimme pöytäkoneemme Windows 8.1. Eli luonnollisesti jouduimme nyt asentamaan itse pelin+lisäosat uudelleen. Edelliset miljoonat perheet onneksi saatiin pelastettua, näin aluksi oli kuitenkin helpompi vain tehdä uusi.

Sukunimi on Everdeen, olenhan suuri Nälkäpeli-fani. Ainoastaan sukunimi liittyy Nälkäpeliin, Katnisinhan sukunimi on Everdeen. Etunimekseen sim sai kuitenkin Caroliina. Joululahjaksi sain Tulevaisuuteen-lisäosan, joten tein tästä tulevaisuus-henkisen simin. Ongelmia tuli kuitenkin pelatessa. Tai no "ongelmia" ja ongelmia... Caro on tosi hyvän näkönen ja nettideittailun kautta löytyi useat hyvät mies-ehdokkaat. Noh, sitten Caroliina tunnusti ihastuksensa kahdelle miehelle... ja nyt hänen maineensa on "petturi". Meni vähän into, mutta sitten tuli mieleen että jospa Caro lähtisikin tulevaisuuteen. Aluksi en yhtään tykännyt olla tulevaisuudessa. Mutta sitten innostuin ja sim-neidilläni on koti tulevaisuudessa. Harmi vain, oli kyllä hienoin koti mitä olen ikinä sisustanut siellä "nykyisyydessä"... En tietenkään myynyt sitä, ei kai edes voi. Paitsi jos muuttaa. Mutta hypätäänpäs nyt tähän hetkeen. Caroliina on rakentanut itselleen 2 plumbottia, Cecilian ja Ethanin. En jaksanut sisustaa tulevaisuuden kotia mutta on se ihan hieno, 4 kerrosta ja tällein. :D
Tässä kuvia Carosta. Yritän vielä saada parempia kuvia neidin naamasta, tää ei vaan nyt vielä ihan suju tää screenshottien ottaminen.


Sitten ensimmäisestä plumbotistani Ceciliasta. Ceciliasta oikeastaan tykkään plumboteista eniten, mutta ehkä tykästyn vielä Ethaniinkin.

Toinen plumbot, Ethan ei voi vielä opetella taitoja. Piirresirut eivät sitä salli. Tai oikeastaan Caro laittoi Ethanille kalastus-piirresirun eli Ethan osaa kalastaa mutta siihen se loppuukin. On hänestä toki hyötyä, Ethan hoitaa hololemmikeitä.

                                                              Hololemmikit: Ruusu,
                                                                        Sunflower,
                                                                           Nuppu,

                                                               ja Tulppaani

Sitten tämän päiväiseen. Ethan oli viettänyt liian kauan sisällä, mökkihöperyys iski, niinpä Caro ja Ethan lähtivät puistoon. Ethan meni höpöttämään jollekkin naiselle niinkuin Caroliinakin. Caro jutteli ehkä 5 sekuntia, simssissä 5 minuuttia, kunnes eräs mies, joka oli lähettänyt aiemmin nettideittailussa viestiä, tuli juttelemaan. Ne tutustuivat ja sitten tuli ilmoitus "Oli hauska tutustua. Voisimme joskus mennä oikeille treffeille" tai jotain vastaavaa. Tässä kuva heistä:
No, eihän ne ehtinyt enempää jutella kun seuraava mies tuli jo juttelemaan Caroliinalle. Heistä en ehtinyt ottaa kuvaa, sillä kolmas herra tuli puhumaan. Olin kattonut sen nettideittailuprofiilin ja olin ihan kiinnostunut.

Uusi ongelma, selvisi että tällä herralla on jo kihlattu, huoh.
Caro jutteli sen kanssa hetken, mutta sitten en enää jaksanut näitä ihan mahdottomia miehiä! Lähetin Caroliinan kotiin. Mutta se ei mennyt. Se meni ekan äijän luo taas juttelemaan, ja tää ukkeli uskalsi väittää että Caro olisi muka vähän kaunistellut luonnetaan profiilissaan, mun pinna palo ihan täydellisesti. Caroliina palas kotiin syömään sushia.

Hyviä uutisia: Cecilia joka on osallistunut taistelubottikisoihin sai kuntonsa 10. Hyvinhän sillä on aina mennyt. Alhasin sija on kai 6. Cecilia käykin jo kansainvälisissä kisoissa, mutta korkeintaan 4 yltää.Tässä tämä bottiareena, vai mikä onkaan.
Selvennän vielä: kaikki tämä tapahtuu tulevaisuudessa. Ilmoitan erikseen jos Caro palaa "nykyisyyteen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti