torstai 10. huhtikuuta 2014

Sims 3: Uutta väkeä ja paljon uusia ideoita

 Onnistuin tekemään niin kauniin keijun. Ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että Mandy näyttää niin pitkältä, ja oikeasti aikuiselta. Se ei ole sellainen hutsu niinkuin kaikki muut mun tytsyt tuntuu olevan.
 Ainut kuva neidin vaatteiden valinnasta on tämä... :D
 Sims ehdotti koko ajan näitä hiuksia Mandylle...
 Ja näitä....
 Sitten tein miehen ja muistan vain sukunimen Peterson... Mutta toi on söpö. Otin tän kuvan, koska huomasin että toi on perjaatteessa sukupuoleton! Kattokaa nyt!
Mandyn heppa Carmen. Keksin tarinan näille. Mutta mä en ole varma jaksanko toteuttaa sitä, enkä luultavasti toteutakkaan kun juoni on täynnä reikiä. Mulla on sairaan paljon muitakin ideoita. Mietin että kun tätä blogia ainakin muutama lukee, niin ehkä te voisitte kertoa mikä sivutarinastani tulee. Ideat:

1. Whitney ja Hayley ovat päälle parikymppiset siskokset. Heillä on ikäeroa nelisen vuotta. Isosisko Whitney miettii aina käytännönasioita ja hänen perjaatteensa onkin "työ ensin, hupi sitten". Hayley taas tekee päätöksensä hetkenmielijohteesta ja joutuukin usein vaikeuksiin. Hayley keskeytti opintonsa Princetonin yliopistossa muuttaakseen Japaniin poikaystävänsä kanssa. Kaikki meni kuitenkin mönkään kun pari erosi. Whitneylla on mennyt paljon paremmin, hän pääsi yliopistosta hyvin arvosanoin ja sai työn journalismialalta. Hän kuitenkin menetti suurimmanosan rahoistaan hakiessaan lainaa vahingossa eräältä pimeältä nettisivustolta. Whitney turhautui täydellisesti elämäänsä ja soitti oitis sisarelleen joka oli kutakuinkin yhtä alamaailmoissa. He päättivät aloittaa yhdessä uuden elämän ja ostivat halvan tontin Gyanan lähellä olevalta saarelta Etelä-Amerikasta. Tontilla oli ennen ollut pieni maatila johon kuului suurehko päätalo ja pikkuruinen lato. Talon ja ylipäätänsä tontin on sanottu olevan hieman ränsistynyt mutta Stewardin tytöt päättävät ottaa riskin. Kuinka ränsistynyt tontti loppujenlopuksi onkaan? Miten he sopeutuvat uuteen kaupunkiin?

2. Rosalind Berry on vasta muutaman sadan vuoden ikäinen nuori keiju. On tullut taas se aika kuukaudesta jolloin hän pukeutuu ihmisten lailla ja uskaltautuu hakemaan kaupungista muutamia elintarvikkeita joita hänellä ei ole voimaa loihtia tai taitoja hankkia toisella tavalla. Asiansa hoidettua hän päättää käydä pikaisesti yhdellä lasillisella. Baarissa hän tapaa erikoisen kuolevaisen miehen joka tuntuu oudon hyvin näkevän Rosalindin olevan aivan erityinen olento. Heikkoina hetkinään Rosalind joutuu turvautumaan vampyyreihin ja heidän tarjouksiinsa. Kuka kuolevainen mies oikeastaan on?

3. Hazelia on petetty ja hän palaa Kiinasta takaisin kotimaahansa Pohjois-Amerikkaan. Hänen sydämensä on pirstaleina eikä 29-vuotias nainen tiedä miten palata arkeen.

Colinin perhe, Teri-vaimo ja 3-vuotias Giles-poika ovat menehtyneet juuri vakavassa terroristi-iskussa. Colin on päättänyt että ei enää tapaile ketään vakituisesti, ehkä iskee jonkun ja häipyy seuraavana aamuna mutta ei sen enempää.

4. Severi elää normaalia kolmekymppisen sinkun elämää Turun lähistöllä olevassa pikkukaupungissa. Eräänä päivänä hän löytää kuistiltaan nuoren oudosti pukeutuneen naisen jonka tavat ovat mitä kauhistuttavimmat, hän puhuu outoa englanninmurretta ja väittää olevansa 1600-luvulta. Kaikenkukkuraksi nainen on merirosvo, tai on ainakin ollut.

JATKA LUKEMISTA

1. Ideasta olen aika innoissani, Whitney ja Hayley on niin ihanat. Tarinasta tulisi ehkä 20-osainen.

2. Idea on myös aika huippu. Tästä tarinasta ei tulisi kovinkaan pitkä. Ehkä vain 15-osainen.

3. Idea on hyvinkin tuore. Jokaisessa osassa olisi a- ja b-osat. Ensimmäisenä ilmestyisi aina a-osa joka kertoo siis Haxelin tarinaa, ja sen jälkeen b-osa joka kertoo Colinin. Molemmat asuvat siis samassa kaupungissa ja tapaavat samoja ihmisiä. Kaksi tarinaa joista kuitenkin tulee yksi tarina. Päätyvätkö he yhteen? Tarinan pituudesta ei ole hajuakaan.

4. Idea on niin tuore kuin vain voi olla. Keksin sen tunti sitten, ja olen ylpeä. Oon lukenut Wikipediasta vaikka mitä... Melko lyhyt tarina.

Mutta hei, jos kiinnostuitte Mandysta, Carmenista ja herra Petersonista (:D) niin sanokaa. Ja pliis kertokaa mikä/mitkä ideat teidän kiinnostuksen herätti. :)

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavin oli ehkä ykkönen tai kakkonen. Mistä saatkin noin hyviä ideoita? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. :) Ja en mä tiedä, niitä vaan tulee. On mulla vielä varmaan kaksi ideaa lisääkin! Tai kolme... :D

      Poista